Metod & Fakta söker pedagoger som använder iPad i undervisningen!

Under läsåret 2014-2015 fortsätter vår satsning på kurser som handlar om att använda iPad och appar i undervisningen i förskola och skola. Vi söker därför kontakt med pedagoger som har erfarenhet av iPad i undervisningen och som kan delge framgångsrik metodik till olika appar.

iPad-pedagoger i förskolan sökes!

Vi söker dig som är förskollärare eller barnskötare med anställning i förskolan och som har arbetat i barngrupp med hjälp av iPad det senaste året . Du vill gärna delge andra pedagoger i förskolan om hur det går till att på bästa sätt använda iPad som ett pedagogiskt verktyg. Självklart är du en skicklig pedagog som trivs med att undervisa kollegor och andra vuxna. 

Under läsåret 2014-2015 kommer Metod & Fakta att arrangera kurser i de flesta av Sveriges län. Vi söker därför tre pedagoger som var och en kan genomföra ca fem kvällskurser.

Lön: Arvode enligt Metod & Faktas standardavtal

Verkar ovanstående intressant? Mejla gärna en kortfattad beskrivning av dig som pedagog och presentera hur du använder iPad i din barngrupp. Vi tar emot ansökningar löpande. 

Frågor om tjänsterna som kursledare besvaras av Otto Borgstrand
Tel 046 12 80 02
E-post: info@metodochfakta.se


iPad-pedagoger åk F-3, åk 3-6 och åk 6-9 sökes!

Vi söker lärare med anställning i grundskolan som har undervisat med hjälp av iPad det senaste året .
Du vill gärna delge andra pedagoger i skolan om hur det går till att på bästa sätt använda iPad som ett pedagogiskt verktyg. Självklart är du en skicklig pedagog som trivs med att undervisa kollegor och andra vuxna.

Vi tror att din fortbildning utgår från ett eller flera av följande ämnesområden: svenska, engelska, moderna språk, matematik, NO-ämnen, SO-ämnen, bild, musik, idrott och hemkunskap.

Under läsåret 2014-2015 kommer Metod & Fakta att arrangera kurser i samtliga av Sveriges län. Vi söker därför ett flertal pedagoger som var och en kan genomföra ca fem kurstillfällen.

Lön: Arvode enligt Metod & Faktas standardavtal

Verkar ovanstående intressant? Mejla gärna en kortfattad beskrivning av dig som lärare och presentera hur du använder iPad i din klass. Vi tar emot ansökningar löpande. 

Frågor om tjänsterna som kursledare besvaras av Otto Borgstrand
Tel 046 12 80 02
E-post: info@metodochfakta.se


Tipsa gärna dina kollegor om denna annons!